Czytelnia -znalazłeś ciekawy artykul motoryzacyjny?- wklejaj

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mario34
    Ambiente
    • 2007
    • 151

Właśnie sprawdzałem i nie mam nic pod przednią maską, jest jedynie zamek i linka nie ma żadnych kabelków. Przenie drzwi i tylna klapa są raczej w porządku bo światełka zapalają się i gasną prawidłowo. Jak już mówiłem wymieniałem w lewych przednich drzwiach krańcówkę. Pozostaje tylna para drzwi. Czy jest jakiś sposób na ich sprawdzenie bez rozbierania?
    mario
  • marlej108
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 4976
    • Octavia III (5E3)
    • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Czesc,

Pijac poranna kawe i przegladajac siec, trafilem na ciekawy artykul z portalu przyspieszenie.pl (to ciekawy, a niezbyt znany portal o motoryzacji).

Autor czesto pisze to, czego nie przeczyta sie na innych portalach czy w prasie.

Moze warto zebysmy mieli watek, gdzie kazdy moze wkleic interesujacy jego zdaniem artykul o motoryzacji - zawsze bedzie wtedy co do kawy poczytac ;-)

A jesli taki watek juz gdzies na forum jest to moze warto by go ozywic? i na przyklad ten post tam przeniesc...

Milej lektury - osobiscie zgadzam sie w 100% z autorem tego textu... czesto jako milosnicy motoryzacji zapominamy, ze niestety coraz wiekszy (moze i kluczowy teraz...) wplyw na nią ma zasada - jak najtaniej wyprodukowac i jak najdrozej sprzedac....

http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
    Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Zamieszczone przez marlej108
      A jesli taki watek juz gdzies na forum jest to moze warto by go ozywic?
      przez 6 lat się nie zorientowałeś... :szeroki_usmiech

saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...